Sokonglah Kami

Buat Sumbangan Terancang

Sumbangan Terancang boleh memberi kesan yang besar kepada kehidupan pesakit ginjal kami dan pada masa yang sama, membantu memastikan masa hadapan perkhidmatan dan program-program yang kami sediakan di Singapura.

Bagaimana Untuk Membuat Sumbangan Terancang?

Anda boleh berikrar untuk menyumbang hartanah, CPF, simpanan atau polisi insurans hayat anda kepada:

The National Kidney Foundation
(UEN: 200104750M)
81 Kim Keat Road, Singapore 328836

CPF & Polisi Insurans

Untuk mencalonkan NKF sebagai benefisiari CPF, anda perlu melengkapkan “Borang Penamaan CPF” (Borang 6A(1) – TUNAI) (PDF, 1.1MB), yang boleh didapati di laman web CPF, penamaan mesti dibuat di hadapan dua orang saksi dan borang tersebut perlu dikemukakan ke mana-mana Pusat Perkhidmatan CPF.

Untuk mencalonkan NKF sebagai benefisiari polisi insurans, anda boleh memuat turun borang penamaan daripada organisasi insurans anda masing-masing.

Hartanah, Simpanan & Hadiah Residuari

Hartanah, simpanan dan hadiah residuari boleh dibuat melalui wasiat.

Jika anda telah pun membuat wasiat, tetapi ingin memberi hadiah terancang kepada kami, peguam anda boleh menasihat anda tentang cara untuk berbuat demikian tanpa memberi kesan terhadap hadiah khusus yang anda tinggalkan untuk ahli keluarga dan rakan anda.

Untuk maklumat lanjut tentang penamaan hadiah dalam wasiat anda atau menamakan The National Kidney Foundation dalam wasiat atau amanah anda, sila kirim e-mel kepada lifedrops@nkfs.org

Butiran Hubungan
Pertanyaan Media

Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan (NKF) berusaha untuk menjadi penyokong dan penyepadu untuk kesihatan ginjal dan penjagaan holistik untuk masyarakat oleh masyarakat. Sementara menyokong para pesakit yang mengalami kegagalan ginjal dengan rawatan dialisis yang berkualiti dan penjagaan bersepadu, misi yang lebih besar adalah untuk mencegah atau menunda kegagalan ginjal melalui pendidikan kesihatan ginjal dengan integrasi yang lebih mendalam bagi masyarakat serta kerjasama  kolaboratif yang berstrategik.

Copyright © 2021 NKF. Developed by I Concept. All rights reserved.
error: Content is protected !!
Scroll to Top

FAQ

General Enquiries

Admissions

Kidney Live Donor Support Fund

Donation & Volunteering

Can't find what you are looking for?

Notice

Thank you for visiting us.

Due to the current COVID-19 situation, we seek your kind understanding and patience should our response be delayed. Rest assured that we will get back to you as soon as we can.

We are grateful for your steadfast support as we strive hard to overcome the challenges during this trying period to ensure our patients continue to receive dialysis treatment uninterrupted.